Palvelut

Asiantuntijoidemme vuosien kokemus LVI -suunnittelusta sekä laaja työkokemus talotekniikan asennuksista takaa kustannustehokkaan ja onnistuneen kokonaisratkaisun sovituissa aikatauluissa pysyen.

Suunnittelusta­ toteutukseen, asiantuntija käytössäsi koko ajan!

PALVELUT

LVI-suunnittelu

LVI-insinöörimme toteuttavat KVV-suunnitelmat, IV-suunnitelmat, lämmityssuunnitelmat, hulevesisuunnitelmat, jäähdytyssuunnitelmat, olosuhdesimuloinnit, palokatkosuunnitelmat, määrälaskennat ja tietomallit.

Kaikki dokumentit rakennuslupaa varten. Rakennuksen energiaselvitys, energiatodistus, tasauslaskenta ja kesä-ajan huonelämpötilatarkastelu sekä olosuhdesimuloinnit.

Aurinkosähköjärjestelmät

Aurinkoenergian hiilidioksidipäästöt ovat nolla grammaa kilowattitunnilta, eli saman verran kuin tuuli- ja vesituotannossa. Valitsemalla aurinkosähkön hidastat ilmastonmuutosta.

Automaatiosuunnittelu

Rakennusautomaatiosuunnitelmat talotekniikkaa varten uudisrakennuksiin ja olemassa oleviin rakennuksiin. Älykkäät ja itse oppivat rakennukset ovat todellisuutta.

LVI-työnjohto ja valvonta

Meiltä on saatavilla KVV-työnjohto, IV-työnjohto ja  LVI-valvonta eri hankkeille. Teemme myös suunnittelun valvontaa ja tarkastusta sekä työmaakatselmuksia ja toimenpide-ehdotuksia. 

Investointilaskelma

Tilaa hankesuunnittelu sekä perustamistapakustannusten ja käyttökustannusten laskennat investointien arvioimista varten.

Kustannusvertailu

Teemme hankinta- ja käyttökustannusten vertailua eri talotekniikkalaitteille. Arvioimme, sopiiko kohteeseen parhaiten esimerkiksi kaukolämpö, maalämpö, ilma-vesilämpöpumppu, poistoilmalämpöpumppu vai aurinkolämpö.

Talotekniikan projektijohtaminen

Saat hankkkeen talotekniikan hallitsemista varten yrityksemme teknisen ja taloudelllisen osaamisen käyttöösi. Tuki ja ohjaus koko hankkeen ajaksi, suunnittelusta toteutukseen.

Vähähiiliset rakennusratkaisut​

Elinkaaren hiilijalanjäljen laskenta tulee osaksi rakennuslupamenettelyä. Toteutamme LCA-laskennan kaikenkokoisille hankkeille nykyaikaisten ohjelmistojen avulla.

Kohteet

Aluerakentaminen, liiketilat, toimistorakennukset, hoivakodit, opetusrakennukset, maatalous- rakennukset, asuinrakennukset, vapaa-ajanrakennukset.

TAITOPLAN ON TALOTEKNIIKAN TAITAJA

Taitoplan on koko maan laajuisesti toimiva talotekniikan suunnittelutoimisto. Toimenkuvaamme kuuluu LVI-asennusten, talotehtaiden ja rakennusliikkeiden konsultointi- ja suunnittelupalvelut. Teemme kokonaisvaltaista prosessinhoitoa eri kokoisille hankkeille ja toimimme esimerkiksi KVV- tai IV-työnjohtajina.

Insinööritoimistomme auttaa talotekniikan ratkaisuissa – nopeasti ja energiatehokkaasti

Talotekniikalla pystytään vaikuttamaan energiatehokkuuteen yhä paremmin. Taitavien ja kokeneiden insinööriemme suunnittelemien ratkaisujen avulla pystymme saavuttamaan rakennuksen tavoiteltu energiatehokkuus ja edistämään kestävän rakennuskannan kehittymistä. Talotekniikan energiatehokas suunnittelu on usein kaikista kustannustehokkain tapa täyttää erilaiset energiamääräykset ja -tavoitteet.

Energialaskelmat saa meidän kauttamme kaiken kokoisiin hankkeisiin. Energiaselvitys on myös pakollinen osa uuden rakennuksen rakennuslupaprosessia. Laadimme selvitykset sekä teemme energiatodistukset, lämpöhäviöiden tasauslaskelmat, E-lukulaskelmat ja keräämme muut selvitykseen sisällytettävät tiedot.

Onnistuneita ratkaisuja pitäen kiinni aikatauluista

Ammattitaitoisen ja asiantuntevan tiimimme kokemus LVI-suunnittelusta sekä laaja työkokemus talotekniikka-asennuksista takaa onnistuneen kokonaisratkaisun sovituissa aikatauluissa pysyen.

Seuraamme aktiivisesti alan uusimpia tutkimuksia ja kehitystä sekä kehitämme myös omaa toimintaamme jatkuvasti. Siksi pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme taloudellisesti järkevimmät ja tehokkaimmat ratkaisut eri hankkeiden tarpeiden mukaisesti. Olemme pitkäjänteinen yhteistyökumppani ja haluamme olla mukana luomassa asiakkaidemme menestystarinoita!

Ota yhteyttä

arkisin 9:00 – 16:00

Hiltusenkaarre 9b, 90620 OULU