Avoimet työpaikat

Tule meille töihin!
Etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia ammattilaisia vahvistamaan toimintaa ja tarjoamaan asiakkaillemme uusinta osaamista ja sujuvinta palvelua.

Kasvava yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

AVOIMET TYÖPAIKAT, 2kpl


LVI-SUUNNITTELIJA

Haemme nyt LVI-suunnittelijaa taitavaan ja monipuoliseen tiimiimme.

Tarjoamme sinulle erittäin monipuolisen työn kasvavassa huippuosaajien organisaatiossa. Sinulla on mahdollisuus päästä työssä kiinni pieniin ja suuriin hankkeisiin, joten pääset varmasti kehittämään ammattitaitoasi. Työtehtäviäsi voivat olla muun muassa LVI-suunnittelu, LVI-valvonta, energia- ja elinkaarilaskennat, rakennusautomaatiosuunnittelu ja talotekniikan projektijohtaminen. Odotamme etsimältämme henkilöltä työkokemusta LVI-suunnittelusta.


LVI-ASIANTUNTIJA

Haemme vakituiseen työsuhteeseen LVI-asiantuntijaa. Tarjoamme monipuolista LVI-alan asiantuntijatyötä kasvavassa huippuosaajien firmassa.

Meillä pääset vaikuttamaan työtehtäviesi sisältöön, tarjolla on asiantuntijapalveluiden myyntityötä, talotekniikan projektijohtamista, monipuolisia LVIA-suunnitteluun liittyviä tehtäviä ja elinkaarilaskentaa. Asiakkainasi ovat muun muassa talotehtaat, rakennusliikkeet, kaupungit ja yksityisasiakkaat. Pääset työssäsi osallistumaan LVI-alan pienempiin ja suurempiin hankkeisiin ja kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Odotamme etsimältämme henkilöltä työkokemusta LVI-asiantuntijatehtävistä.


 

Paikat täytetään etsimämme henkilöiden löydyttyä, joten lähetä heti vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV osoitteeseen lauri.taipale (a) taitoplan.fi niin olemme sinuun yhteydessä.

Työtehtävät edellyttävät oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä hallita kokonaisuuksia ja toimia asiantuntijana myös yksittäisissä haasteissa. Työntekopaikkasi voi sijaita Vantaalla tai Oulussa.

Panostamme jatkuvasti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Välitämme henkilöstöstämme ja tähtäämme yhdessä siihen, että kaikista on mukava tulla töihin. Meillä et joudu tekemään töitä yksin, avoin työyhteisömme tukee sinua kaikessa.

Lisätietoja voit kysellä myös puhelimitse +358 10 319 7660 / Lauri Taipale.