Avoimet työpaikat

Tule meille töihin!
Etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia ammattilaisia vahvistamaan toimintaa ja tarjoamaan asiakkaillemme uusinta osaamista ja sujuvinta palvelua.

Kasvava yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

LVI-SUUNNITTELIJA

Etsimme vahvistusta taitavaan tiimimme.

Työtehtävät edellyttävät oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja, järjestelmällisyyttä sekä kykyä hallita kokonaisuuksia ja toimia asiantuntijana myös yksittäisissä haasteissa. Odotamme etsimältämme henkilöltä useamman vuoden työkokemusta LVI-alalta. Tehtäviisi kuuluu LVI-suunnittelu ja LVI-asiantuntijatehtävät. Työntekopaikkasi sijainti voi olla Vantaalla tai Oulussa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kasvavassa huippuosaajien organisaatiossa. Panostamme jatkuvasti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen.

Lähetä heti vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV osoitteeseen lauri.taipale (a) taitoplan.fi niin olemme sinuun yhteydessä.

Lisätietoja voit kysellä myös puhelimitse +358 10 319 7660 / Lauri Taipale.

Taitoplan on talotekniikan suunnittelutoimisto, joka toimii koko Suomen alueella.  Ydinosaamistamme on talotehtaiden, rakennusliikkeiden ja LVI-asennuksen kanssa tehtävä talotekniikan kokonaisvaltainen prosessinhoito.

Ota yhteyttä