Avoimet työpaikat

Tule meille töihin!
Etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia ammattilaisia vahvistamaan toimintaa ja tarjoamaan asiakkaillemme uusinta osaamista ja sujuvinta palvelua.

Kasvava yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

Tule meille töihin.

Paras työpaikka syntyy siitä että meillä kaikilla on mukavaa yhdessä. Olemme nuori ja kasvuhakuinen yritys, joka on rakennettu ammattitaidolla, ystävyydellä, yhteistyöllä ja kunnioittamalla työntekijöitä. Kasvamme ja opimme yhdessä ja meillä on mukavaa, ollaan sitä sitten toimistossa tai sen ulkopuolella.

Taitoplan

1
Ammattilaista

Meitä on täällä 7 taitavaa tekijää.

> 1
Projekteja

Teemme vuosittain yli 300 projektia. Joukkoon monenlaisia projekteja: asuinrakennuksia, opetusrakennuksia, yritysten liike- ja toimitiloja ja  palvelutaloja.

1 %
Kasvua

Liikevaihtomme kasvoi 15% vuonna 2022. Rekrytoimme vuoden 2022 aikana 1 uuden työntekijön ja 2 osa-aikaista harjoittelijaa ja etsimme jatkuvasti uusia taitavia osaajia joukkoomme.

Voisimmeko olla seuraava työpaikkasi?


Haemme säännöllisesti uusia tekijöitä kasvavaan huippuosaajien joukkoomme. Sinulla on mahdollisuus päästä työssä kiinni pieniin ja suuriin hankkeisiin ja pääset varmasti kehittämään ammattitaitoasi. Työtehtäviäsi voivat olla muun muassa LVI-suunnittelu, LVI-valvonta, energia- ja elinkaarilaskennat, rakennusautomaatiosuunnittelu ja talotekniikan projektijohtaminen.

Panostamme jatkuvasti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Välitämme henkilöstöstämme ja tähtäämme yhdessä siihen, että kaikista on mukava tulla töihin. Meillä et joudu tekemään töitä yksin, avoin työyhteisömme tukee sinua kaikessa.

Kysy lisää puhelimitse +358 10 319 7660 / Lauri Taipale tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@taitoplan.fi.