ota yhteyttä

poikkea käymään

Hiltusenkaarre 9b
90620 OULU

soita

+358 10 319 7667

lähetä viesti

etunimi.sukunimi@taitoplan.fi

Taitoplanin tiimi

Lauri Taipale

Lauri Taipale

TOIMITUSJOHTAJA

Tuon sujuvuutta, parasta laatua ja lisäarvoa asiakkaille. Osallistun mielelläni kehittämiseen, ei ole pakko tehdä niin kuin on aina tehty. Eeppinen työkokemukseni talotekniikasta mahdollistaa ideasi toteuttamiseen oikeat ratkaisut.

Jaakko Lehtonen

Jaakko Lehtonen

LVI-SUUNNITTELU

Olen ratkaisukeskeinen suunnittelija. Rehti ja reilu asenne on tärkeää. Lähestyn asioita huumorin kautta unohtamatta, että hommat tehdään aina tosissaan loppuun asti kunnolla.

Sanni Karvonen

Sanni-Elina Karvonen

LVI-SUUNNITTELU

Persoonallinen ja käytännönläheinen asuinrakentaminen on lähimpänä sydäntäni. Saan nopeasti kiinni asiakkaan toiveista ja visioin sopivan kokonaisuuden.

Iikka Talvisara

LVI-SUUNNITTELU

Asiakaslähtöistä suunnittelua erilaisiin kohteisiin usean vuoden kokemuksella. Suunnittelun lähtökohtana minulla on energiatehokkuus.

Teemu Kokkonen

LVI-SUUNNITTELU

Luova ote talotekniikan hahmotteluun suhteessa rakennusten tiloihin. Minulla on selkeä näkemys miten projektit saadaan sujuvasti eteenpäin ja huomioin myös ne pienet asiat.

Marko Mikkola

LVI-suunnittelu

Tuoretta näkemystä LVI-suunnitteluun. Suunnittelen asiakasta varten ja toteutan heidän visiota.

Helinä Taipale

Helinä Taipale

BACKOFFICE

Huolehdin että arki meillä on järjestelmällistä ja tuen toimistoa laadukkaan toiminnan ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Varmistan että meillä on myös hauskaa töissä.

Ota yhteyttä

+358 10 319 7667

arkisin 9:00 – 16:00

Hiltusenkaarre 9b, 90620 OULU

Email etunimi.sukunimi@taitoplan.fi