Taitoplanin tiimiin kaksi uutta työntekijää

Taitoplan on vahvistanut tiimiään kevään aikana kahdella uudella työntekijällä.  Kaisa Koskela (lvi-insinööri) on ollut mukana helmikuusta lähtien, ja Annika Jaako (talotekniikan insinööriopiskelija) toukokuusta alkaen uutena kesätyöntekijänä. 

Kaisa päätyi hakemaan Taitoplanille töihin oltuaan ensin vuoden opettamassa tulevia putkiasentajia. “Taitoplanin osaamisalueet ja yrityksen suhteellisen pieni koko kiinnostivat itseäni hakemaan avoinna olevaa työpaikkaa”, Kaisa kertoo. Kaisan toimenkuvaan kuuluu LVI-suunnittelu, rakennusautomaatio ja pienimuotoinen myyntityö.

Annika haki Taitoplanille kesätyöntekijäksi avoimella hakemuksella. “Sain nettisivujen perusteella hyvän kuvan Taitoplanista ja sitä kautta päätin hakea unelmieni kesätyöpaikkaa. Olen päässyt alusta asti tekemään konkreettisia töitä”, Annika hehkuttaa. Annika on tehnyt Taitoplanilla töitä kestävän kehityksen eteen esimerkiksi energiatehokkuuden parissa. Myös LVI-suunnittelua on luvassa.

Parasta Taitoplanissa on hyvä ilmapiiri ja mahtava työporukka

Kaisa ja Annika ovat yhtä mieltä siitä, että Taitoplanissa parasta on todella hyvä ilmapiiri ja mahtavat työkaverit. 

“Työnteko on yleensä joka paikassa suhteellisen samanlaista, mutta se kenen kanssa työtä teet, tekee siitä mielekkäämpää”, Kaisa pohtii.

“Toimiston hyvän ilmapiirin huomasi heti ensikäynnillä ja liityin mielelläni tiimiin. En olisi voinut saada parempaa opastusta ja tukea mitä olen täältä saanut”, Annika iloitsee.

Kaisa Koskela (vas) ja Annika Jaako ovat viihtyneet loistavasti Taitoplanilla.

Voisimmeko olla seuraava työpaikkasi? Katso avoimet työpaikkamme tästä.